De mult timp vroiam sa scriu despre “Petrecerile Delice Cook & Fun”, inspirate dupa conceptul evenimentelor culinare care au loc in SUA si in Europa de Vest, in care puteti gati alaturi de bucatari celebri, ceea ce doriti sa mancati.
Acest concept, iata ca si-a facut aparitia si pe meleagurile noastre, mai exact in Bucuresti. Exista o gama larga de tipuri de petreceri, adresandu-se atat corporatiilor prin petreceri corporate, team buildinguri, dar si petrecerilor private, sau pur si simplu oamenilor doritori de a invata sa gateasca.
Temele difera foarte mult, de la petreceri ce au in prim plan ingrediente principale cum ar fi ciocolata, carnea, salata, branzeturile, la bucatariile cu specific mediteranean, libanez, mexican, francez, etc. Maestrii bucatari sunt Cezar Munteanu, Horia Virlan si Jakob Hausmann.
Temele difera foarte mult, de la petreceri ce au in prim plan ingrediente principale cum ar fi ciocolata, carnea, salata, branzeturile, la bucatariile cu specific mediteranean, libanez, mexican, francez, etc. Maestrii bucatari sunt Cezar Munteanu, Horia Virlan si Jakob Hausmann.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu