marți, 12 martie 2013

Bucatariile mici....


Transformati un loc stramt intr-un spatiu intim si confortabil

Se spune ca bucatariile mari cresc valoarea unei locuinte. Este adevarat, acestea adauga spatiu suplimentar pentru gatit, divertisment, si servirea meselor, ceea ce le face confortabile, ordonate și primitoare. Dar ce-ar trebui sa faceti in cazul in care nu dispuneti de o bucatarie gigant? Ce se intampla daca va aflati in posesia unui spatiu subdimensionat care nu este de natura sa fie extins? Nu va faceti griji, nu dimensiunea camerei conteaza cel mai mult din punct de vedere perceptiv ci aranjamentul interior. Cu numai cateva mici solutii creative de design interior, va puteti optimiza utilizarea spatiului de care dispuneti prin estomparea neajunsurilor si exploatoarea eficienta a punctelor sale forte. 

Nu e nimic in neregula cu o bucatarie confortabila. De fapt, simtiti ca este confortabila pentru ca este calda si familiara. Deci veti fi nevoit sa insistati putin asupra acestui aspect, cu toate acestea, există o diferenta intre a fi confortabil si a fi inghesuit. Prima prioritate in orice design de bucatarie personalizat o constituie eliberarea spatiului de sub imperiul dezordinii. 
Goliti mesele si tejghelele, nu le coplesiti cu aparate electrocasnice pe care le utilizati rar. Depozitati aparatele precum si unele obiecte de vesela mai rar folosite intr-un alt loc. Indepartati cupoanele expirate, facturile vechi si pixurile cu pasta uscata de vreme. Nu lasati obiectele inutile si depasite sa va rapeasca spatiul valoros.
 Curatenia de primavara va poate elibera bucataria de sub spectrul haosului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu